Ürün Kodu: 01
Kadayıf dolması, Erzurum mutfağından Türkiye'ye yayılan bir tatlıdır. Tel kadayıf hamuru, ceviz ya da fındık içi, yumurta, sıvıyağ (kızartmak için) ile yapılır. Şerbeti toz şeker ve limon suyundan hazırlanır.
Erzurum Kadayıf dolması, Erzurum mutfağından Türkiye'ye yayılan bir tatlıdır. Tel kadayıf hamuru, ceviz ya da fındık içi, yumurta, sıvıyağ (kızartmak için) ile yapılır. Şerbeti toz şeker ve limon suyundan hazırlanır.
Erzurum Kadayıf Dolması 26.06.2012 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenmiş ve coğrafi işaret almıştır.
Erzurum Kadayıf Dolması, denince Kadayıfçı Fatih Usta çocukluk yaşlarından itibaren sektör içindedir ve son 20 yıldır Erzurum dışına da online sipariş ile gönderim yapmaktadır.
Üzgünüz, kayıt bulunamamıştır.
✔ Henüz kayıt eklenmemiştir. Daha sonra tekrar deneyebilrisiniz. ✔ Eğer bunun bir teknik sorun olduğunu düşünüyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.